♦ Naturlig Behandlinger ♦ Health, Bodycare & Wellness ♦ Massage ♦ Aroma- og Zoneterapi ♦ Kurser

happyliving.site ♦ Æteriske Olier og andre naturlige produkter kan købes i vores onlinebutik florajune.dk ♦ mydoterra.com/gaiasgaver
happyliving.site ♦ Æteriske Olier og andre naturlige produkter kan købes i vores onlinebutik florajune.dk ♦ mydoterra.com/gaiasgaver Køb gavekort Kundelogin
♦ Find din ønskede Wellness Behandling / Kursus / Begivenhed i Menuen 'Vælg service' herunder. Husk at tjekke månedens tilbud - book tider et år frem i kalenderen og du kan også selv flytte/ændre din tid.
♦ Der kan AFREGNEs med kort ved booking her på siden ELLER hvis (klik på ønsker ikke at betale online) direkte efter behandling; til din behandler med kontant betaling eller med MobilPay
♦ Bemærk ved punkt 2. Vælg medarbejder - Der bedes du se behandler / vælge stedet hvor behandlingen skal foregå - eller du kan ringe og aftal tid til at få en behandling hjemme hos dig .

♦ Deltag også i vores; Kurser, Workshops og Foredrag om AromaTerapi - Vælg i menuen: Se Kurser, Undervisning & Workshop … ♦ Læs mere evt. på www.florajune.com ♦ Du kan også se vores Begivenheder/Workshops/Events; ved at følge os på Facebook dvs. "Like" Natural Wellness & Bodycare og Flora June Essentiel Oils
♦ Prøv også vores naturlige behandlinger eller workshops og kurser i Happy Living - Natural Wellness & Holistisk Bodycare ↓ Book tid herunder ↓

Vælg service

Trin 1

Happy Living - Natural Bodycare & Wellness Behandlinger

Vis

Massage - Healing - Aromaterapi - Zoneterapi og Akupressur

Vis

SE GODE TILBUD hos Happy Living - Natural Wellness & Bodycare by Flora June TILBUD

Vis

Wellness Behandling i eget hjem

Vis

kun efter aftale med June laves Wellness Behandlinger i eget hjem (på en adresse der ikke er i June´s kalender / onlinebookingssystem

Se Kurser ♦ Undervisning ♦ Få Behandler Certifikat

Vis

Happy Livings Foredrag ♦ Workshops ♦ Messer ♦

Vis

NYHED nu også WEBINARWORKSHOP UNDERVISNING ONLINE

Vis

til disse undervisningsmoduler får du et link til ZoomWebinar og/eller deltager via facebook

Flora June´s "de Luxe" Wellness & Bodycare Behandling

 
950,00

2 timers Luksus Wellness der starter med et Lækkert Fodbad, dernæst gives Skønne Æteriske Olier i en AROMATOUCH® Behandling på Ryg, Fødder og Ører med olierne; Balance, Lavendel, Melaleuca, On-Guard, AromaTouch, Deep Blue, Wild Orange, Peppermint og Fractionated Kokosnøddeolie. Derefter følger en Luksus Anti-agting behandling; der kombiner Ansigts-Zoneterapi og Massage samt Lymfedrænage + Maske af: Spirulina Alger, HybenRoseKerne Olie, HD clear Cremer og Mineraler som stimulere både Sanser, Organer og Skønhed. Behandlingen er inkl. en Dejlig HovedbundsMassage & Skøn Hånd Massage med Citrus Bliss Hånd Lotion, efterfulgt af Fodskrub og Fod Massage samt sluttes af med en ekstra AROMATOUCH® Hånd-Massage med Eucalyptus olie.

"Feel Good" Aromaterapi Massage / Chikitsa Massage Celle Symfoni

 
750,00

Efter en personlig samtale; en Wellnesskonsultation med dig, vælger AromaTerapeuten, en holistisk massage protokol med ca. 10-15 terapeutiske olier, der passer til dig og dit velbefindende. De æteriske olier, der bruges i den blide massage, er nøje udvalgte; Enten ud fra en scanning med iTOVi maskinen ELLER der vælges en af de 12 cellesymfoni protokoller; der kan bruges i forbindelse med en eventuel diagnose, du har fået fra din læge. Derefter arbejder aroma-terapeuten med disse systemer:
- Grundlæggende wellnessmassage protokol
- Protokolresultatet fra iTOVi scanningen
- Fordøjelses massage protokol
- Kardiovaskulær massage protokol
- Nervesystem massage protokol
- Hormonbalance i kroppen
- Immunforsvar massage protokol
- Betændelsestilstande i kroppen
- Lymfe massage protokol
- Maxim massage protokol
- Neorologisk massage protokol
- Vejrtrækningssystem protokol
- Basis for børn massage protokol (- 50% pris på børn i alderen 0 –12 år)

Flora June´s "Golden Special"Luksus Wellness Behandling - En kombination af Aroma Touch og Japansk Lifting

 
700,00

En fantastisk wellness oplevelse i 1½ time. Du får både Aroma-Massage på ryg og fødder & Japansk Face Lifting. De mange fordele ved AROMATOUCH® teknikken er bl.a. stresshåndtering og styrkning af immunforsvar balancen & FaceLiftningen er en Luksus Anti-agting behandling, der kombiner Ansigts-Zoneterapi, Lymfe-drænage + Alge-Masker, HybenRose-Kerne Olie, Økologisk Creme og Mineraler kugler som stimulere både Sanser, Organer og Skønhed. Behandlingen inkludere også en lille Hovedbunds- & Hånd Massage. Et super tilbud du virkelig kan glæde dig til.

AnsigtsTerapi - Japansk Lifting

 
450,00

Luksus Anti-agting behandling, der kombiner Ansigts-Zoneterapi, Lymfedrænage + Alge-Masker, HybenRoseKerne Olie, Creme og Mineraler som stimulere både Sanser, Organer og Skønhed. Behandlingen er inkl. en Hovedbunds- & Hånd Massage

AROMATOUCH® BodyWellnessBehandling

 
400,00

doTERRAs AromaTouch Teknik er en enkel trin-for-trin metode til at anvende essentielle olier til terapeutisk brug udvortes til en fantastisk velvære kropsoplevelse. De mange fordele ved AromaTouch teknikken indebærer stresshåndtering, styrkelse af immunforsvar, modvirker infektioner og giver kroppen balance og ligevægt (homøostase).

Det er doTERRAs AromaTouch mester; Dr. David Hill, der har udviklet teknikken. Netop den måde vi spiser og lever på, gør teknikken god.

AromaTouch er i sær god ved stress. Der er forskellige meninger om hvordan “god” og “dårlig” stress påvirker kroppen – det tyder mere og mere på at uanset om vi har det der kaldes “god” stress eller “dårlig” stress, reagerer kroppen ens. Kroppen kan altså ikke kende forskel på “god” og “dårlig” stress. Det menes derfor, at uanset hvordan du oplever stress, så er stress en tilstand der ødelægger kroppen.

AromaTouch Teknikken er delt op i 4 trin:
• 1 Trin: Reducerer stress
• 2 Trin: Er immunstøttende
• 3 Trin: Er inflammatorisk dæmpende, dvs. at det modvirker infektion
• 4 Trin: Giver kroppen balance og ligevægt (homøostase)

Step 1 – reducering af stress

Stress kan medføre alvorlig risiko for udvikling af livstruende sygdomme. Det hænger blandt andet sammen med udskillelsen af især adrenalin og kortisol. Det er dokumenteret, at langvarig stress kan skade hjertet og blodkredsløbet (adrenalinet), og der er øget risiko for alvorlige infektionssygdomme og kræft (kortisolen).

Der er også fundet sammenhæng mellem stress og fx knogleskørhed og gammelmandssukkersyge. Stress kan gøre den stressede trist og i værste fald deprimeret. Stress kan også gøre os gamle før tid.

Step 2 – Immunforsvaret

Immunforsvaret er kroppens forsvar mod bakterier og virus. Kroppens immunforsvar består af millioner af forskellige hvide blodlegemer, der hver især kan gekende én bestemt form for fremmende celler. Når en fremmed celle, fx et virus, kommer ind i kroppen, vil de hvide blodlegemer angribe og forsøge at dræbe de fremmende celler.

Immunforsvaret har hukommelse, så næste gang det udsættes for den samme type bakterie, har det opbygget kampstoffer.

Step 3 – Inflammatorisk dæmpende

Som nævnt før, det modvirker infektioner i kroppen. Der kan være forskellige inflammatoriske tilstande, som fx arvæv, sår, bylder, forkølelsessår, helvedesild, Rosen og betændelse i senerne.

Step 4 – Homøostase

Homøostase er et begreb der betyder “balance” eller “ligevægt”. Alle mulige faktorer påvirker kropsvæskernes evne til at holde mennesket i live. Det omfatter forhold som temperatur, saltkoncentration, surhedsgrad, CO2 koncentrationen og koncentrationen af nødvendige stoffer fx. druesukker, forskellige ioner og ilt eller affaldsstoffer som urinstof.

Disse forhold påvirker de kemiske reaktioner som holder kroppen levende – og derfor er der indbyggede mekanismer, som fastholder dem på et gunstigt niveau.

Kontrollen varetages af forskellige organer i kroppen. Som eksempel kan nævnes:

Varmeregulering:
•Skeletmusklerne kan ryste for at producere varme, hvis kropstemperaturen er for lav.
•Varmedannelse uden rystelser, bygger på nedbrydning af fedtstoffer for at øge temperaturen.
•Svedning afkøler kroppen ved at varmen bruges til fordampning.

Kemisk regulering:
•Bugspytkirtlen danner insulin, der regulerer blodets sukkerindhold
•Lungerne optager ilt og fjerner CO2 fra blodet. Derved reguleres blodets surhedsgrad.
•Nyrerne fjerner urinstof og tilpasser koncentrationerne af vand og en lang række ioner.

doTERRA olierne i de 4 step, er nøje udvalgt og støtter op om hinanden på en helt unik måde.

Telefon Konsultation

 
250,00

Har du ikke mulighed for at komme til fysisk konsultation, så laver Aroma Shaman Flora June; en holistisk samtale med dig og vil "tune" ind på hvilken terapeutiske olier du har brug for samt forklare dig om deres følelsesmæssige egenskaber og du selv kan se hvor fra dine evt. "skavanker" kommer fra og hvad det betyder meta fysisk.

AROMATOUCH® Hånd Wellness

 
75,00

AROMATOUCH® Fod Wellness

 
75,00

Body Wrap - Slank dig Happy

 
225,00

Slank med Urter og Æteriske Olier

Fodbad, Fodskrub og FodMassage

 
250,00

Theta Healing

 
450,00

Programmering til større personlig styrke. Du får ændret uhensigsmæssige mønstre som står i vejen for dine ønsker og beov.

Shamanistisk Hotstone Massage

 
500,00

En helt igennem afslappende massage med varme lavasten; hvor ømme muskler blødes op, kredsløbet øges og lymfesystemet renser kroppen for affaldsstoffer. Du kommer i balance Fysisk, Phykisk og Sjælelig.

Telefon Konsultation

 
250,00

Har du ikke mulighed for at komme til fysisk konsultation, så laver Aroma Shaman Flora June; en holistisk samtale med dig og vil "tune" ind på hvilken terapeutiske olier du har brug for samt forklare dig om deres følelsesmæssige egenskaber og du selv kan se hvor fra dine evt. "skavanker" kommer fra og hvad det betyder meta fysisk.

"Feel Good" Aromaterapi Massage / Chikitsa Massage Celle Symfoni

 
750,00

Efter en personlig samtale; en Wellnesskonsultation med dig, vælger AromaTerapeuten, en holistisk massage protokol med ca. 10-15 terapeutiske olier, der passer til dig og dit velbefindende. De æteriske olier, der bruges i den blide massage, er nøje udvalgte; Enten ud fra en scanning med iTOVi maskinen ELLER der vælges en af de 12 cellesymfoni protokoller; der kan bruges i forbindelse med en eventuel diagnose, du har fået fra din læge. Derefter arbejder aroma-terapeuten med disse systemer:
- Grundlæggende wellnessmassage protokol
- Protokolresultatet fra iTOVi scanningen
- Fordøjelses massage protokol
- Kardiovaskulær massage protokol
- Nervesystem massage protokol
- Hormonbalance i kroppen
- Immunforsvar massage protokol
- Betændelsestilstande i kroppen
- Lymfe massage protokol
- Maxim massage protokol
- Neorologisk massage protokol
- Vejrtrækningssystem protokol
- Basis for børn massage protokol (- 50% pris på børn i alderen 0 –12 år)

AnsigtsTerapi - Japansk Lifting

 
450,00

Luksus Anti-agting behandling, der kombiner Ansigts-Zoneterapi, Lymfedrænage + Alge-Masker, HybenRoseKerne Olie, Creme og Mineraler som stimulere både Sanser, Organer og Skønhed. Behandlingen er inkl. en Hovedbunds- & Hånd Massage

Flora June´s "Golden Special"Luksus Wellness Behandling - En kombination af Aroma Touch og Japansk Lifting

 
700,00

En fantastisk wellness oplevelse i 1½ time. Du får både Aroma-Massage på ryg og fødder & Japansk Face Lifting. De mange fordele ved AROMATOUCH® teknikken er bl.a. stresshåndtering og styrkning af immunforsvar balancen & FaceLiftningen er en Luksus Anti-agting behandling, der kombiner Ansigts-Zoneterapi, Lymfe-drænage + Alge-Masker, HybenRose-Kerne Olie, Økologisk Creme og Mineraler kugler som stimulere både Sanser, Organer og Skønhed. Behandlingen inkludere også en lille Hovedbunds- & Hånd Massage. Et super tilbud du virkelig kan glæde dig til.

Flora June´s "de Luxe" Wellness & Bodycare Behandling

 
950,00

2 timers Luksus Wellness der starter med et Lækkert Fodbad, dernæst gives Skønne Æteriske Olier i en AROMATOUCH® Behandling på Ryg, Fødder og Ører med olierne; Balance, Lavendel, Melaleuca, On-Guard, AromaTouch, Deep Blue, Wild Orange, Peppermint og Fractionated Kokosnøddeolie. Derefter følger en Luksus Anti-agting behandling; der kombiner Ansigts-Zoneterapi og Massage samt Lymfedrænage + Maske af: Spirulina Alger, HybenRoseKerne Olie, HD clear Cremer og Mineraler som stimulere både Sanser, Organer og Skønhed. Behandlingen er inkl. en Dejlig HovedbundsMassage & Skøn Hånd Massage med Citrus Bliss Hånd Lotion, efterfulgt af Fodskrub og Fod Massage samt sluttes af med en ekstra AROMATOUCH® Hånd-Massage med Eucalyptus olie.

Hovedbunds- og Hånd Massage

 
250,00

MaveZoneMassage af Organ-Muskel-Sener

 
300,00

Nakke & Ryg Massage / StolMassage

 
125,00

BindevævsMassage / SugekopsMassage

 
250,00

Shamanistisk Healing

 
450,00

Shamanistisk HealingsMassage

 
500,00

Fodbad, Fodskrub og FodMassage

 
250,00

Zoneterapi og Akupressur

 
380,00

Afbalancerende Zoneterapi & Akupressur

 
250,00

Ansigtszoneterapi

 
380,00

Ligesom under fødderne, har vi også zoner vi kan påvirke via ansigtet.
Det er både en dybde massage af ansigt, muskler, organzoner og ligeledes påvirkes centralnervesystemet.
Behandlingen er god ved stress, piskesmæld, Adhd, Add, smerter i hovedbund, ansigtsmuskler mv.
Udover det, er gevinsten en levende ansigtshud, hvor fine ansigtslinjer reduceres og der bliver skabt flow i kroppen

GRATIS ITOVI scanning

 
0,00

IToVi scanneren kombinerer bioimpedans, tryksensor, temperatur og Bluetooth teknologien til at generer din personlige wellness rapport. IToVi vibrerer ved bestemte frekvenser, derved måles der gennem elektroderne på IToVi scanneren, der sender disse frekvenser ind i huden og efterfølgende registrerer hvilken af dōTERRA's unikke terapeutiske æteriske olier du har brug for

Rene æteriske olier har mange positive virkninger for vores fysiske og psykiske velbefindende, idet de støtter kroppens selvhelbredende kræfter.
Æteriske olier kan benyttes til voksne, børn og kæledyr.
Olierne kan bla. bruges til:
- Forbedring af immunforsvaret
- Rensning af luft og vand
- Lettelse af betændelsestil-stande i kroppen
- Smertelindring af muskler, knogler og led
- Forbedring af nattesøvn
- Afbalancering af hormonsystemet (bl.a. ved overgangsalder)
- Lettelse af hovedpine og migræne.

Scanningen giver dig et resultat med dine 5 personlige olier og June vil forklare dig i hvilken områder du har brug for dem (følelsesmæssig, i miljøet omkring dig eller i din fysiske krop) Bemærk kun max 15 min. pr. person til dette gratis tilbud

(½ times ITOVI konsultation koster normal 300,-kr.) Bemærk Gratis scanning er kun i forbindelse med køb af en wellnessbehandling.

TILBUD JAPANSK LIFTING/Ansigtsmassage

 
100,00

Face Lifting / en prøve-behandling på Japansk Lifting
Et godt tilbud til dig fx når June er på messe eller er ude til et "home-event".

AnsigtsMassage - FACELIFT

 
125,00

Alle har brug for at blive forkælet med Wellness-behandlinger, men det kan måske være svært at få tid til den store behandling......
Med denne ANSIGTS MASSAGE Ved at arbejde med ansigtets muskler fjernes spændingerne. Samtidig drænes ansigtsvævet for eventuelle væskeophobninger.
Der afsluttes med doTERRA fantastiske naturlige olie serum og cremer.

Behandlingen giver ansigtet et helt anderledes og afslappet udseende, som automatisk giver dejligt velvære i hele kroppen og et mere frisk og ungdommeligt look. Allerede efter første behandling får huden en mere frisk glød, da blodgennemstrømningen i vævet forøges.

Ansigts-Terapi er godt for:

· Stress

· Koncentrationsproblemer

· Hovedpine

· Svimmelhed

· Ansigtslammelser

· Søvnløshed

· Hormonelle ubalancer

· Velvære og afslapning

TILBUD AROMATOUCH® BodyWellnessBehandling NormalPris 400,- NU - 50% SPAR 200,- kr.

 
200,00

En trin for trin terapeutisk metode, hvor dōTERRAs Æteriske olier anvendes på ryg og fødder. En fantastisk wellness krops oplevelse. De mange fordele ved AROMATOUCH® teknikken er bl.a. stresshåndtering og styrkning af immunforsvar balancen. AromaTouch® Teknikken hjælper med at genskabe den naturlige balance i kroppen. Det er en ekstremt effektiv metode, der afslapper kroppen på et holistisk niveau. Otte forskellige dōTERRA CPTG-certificerede Pure Therapeutic Grade® æteriske olier påføres energien på ryg og fødder i en bestemt rækkefølge og forsigtigt indarbejdet.

Aromaterapi kan have positiv effekt på:

- muskler, knogler og led

- huden

- luftveje

- hjerte og blodcirkulation

- nervesystem

- følelsesmæssig tilstand

- gynækologisk cyklus

- urinvejssygdomme

- fordøjelse

- immunforsvar

- velvære

TILBUD på FloraJune´s 'Golden Special' FaceLift & AromaTouch

 
400,00

En fantastisk wellness oplevelse i 1½ time. Du får både Aroma-Massage på ryg og fødder & Japansk Face Lifting. De mange fordele ved AROMATOUCH® teknikken er bl.a. stresshåndtering og styrkning af immunforsvar balancen & FaceLiftningen er en Luksus Anti-agting behandling, der kombiner Ansigts-Zoneterapi, Lymfe-drænage + Alge-Masker, HybenRose-Kerne Olie, Økologisk Creme og Mineraler kugler som stimulere både Sanser, Organer og Skønhed. Behandlingen inkludere også en lille Hovedbunds- & Hånd Massage. Et super tilbud du virkelig kan glæde dig til.
Normal pris kr. 700,- Spar 300,-kr. NU kun 400kr.

TILBUD Shamanistisk Hotstone Massage - 50%

 
250,00

Prøv denne fantastiske Wellness Massage der normalt koster kr.500,- til halv pris hos happyliving.onlineboq.dk
En helt igennem afslappende massage med varme lavasten; hvor ømme muskler blødes op, kredsløbet øges og lymfe-systemet renser kroppen for affaldsstoffer. Du kommer i balance Fysisk, Phykisk og Sjælelig.

TILBUD AnsigtsTerapi - Japansk Lifting

 
300,00

Spar kr.150,- på denne Luksus Anti-agting behandling, der kombiner Hovedbundsmassage med Ansigts-Zoneterapi, Lymfe-drænage + Alge-Masker, HybenRose-Kerne Olie, Økologisk Cremer og Urter samt Mineralsalt kugler som stimulere både Sanser, Organer og Skønhed. Behandlingen er også inkl. en dejlig Hånd Massage

"Feel Good" Aromaterapi Massage / Chikitsa Massage / Celle Symfoni Tilbud

 
475,00

Efter en personlig samtale; en Wellnesskonsultation med dig, vælger AromaTerapeuten, en holistisk massage protokol, der passer til dig og dit velbefindende. De æteriske olier, der bruges i den blide massage, er nøje udvalgte; Enten ud fra en scanning med iTOVi maskinen ELLER der vælges en af de 12 cellesymfoni protokoller; der kan bruges i forbindelse med en eventuel diagnose, du har fået fra din læge. Derefter arbejder aroma-terapeuten med disse systemer:
- Grundlæggende Wellnessmassage protokol
- Fordøjelses massage protokol
- Kardiovaskulær massage protokol
- Nervesystem - Hormonbalance
- Immunforsvar massage protokol
- Betændelsestilstande i kroppen
- Lymfe massage protokol
- Maxim massage protokol
- Neorologisk massage protokol
- Vejrtrækningssystem protokol
- Basis for børn massage protokol
Normal pris 750,- kr. SPAR NU 275kr Tilbudspris kun kr. 475,-

TILBUD FloraJune´s "de Luxe" Wellness Behandling

 
700,00

2 timers Luksus Wellness der starter med et Lækkert Fodbad, dernæst gives Skønne Æteriske Olier i en AROMATOUCH® Behandling på Ryg, Fødder og Ører med olierne; Balance, Lavendel, Melaleuca, On-Guard, AromaTouch, Deep Blue, Wild Orange, Peppermint og Fractionated Kokosnøddeolie. Derefter følger en Luksus Anti-agting behandling; der kombiner Ansigts-Zoneterapi og Massage samt Lymfedrænage + Maske af: Spirulina Alger, HybenRoseKerne Olie, HD clear Cremer og Mineraler som stimulere både Sanser, Organer og Skønhed. Behandlingen er inkl. en Dejlig HovedbundsMassage & Skøn Hånd Massage med Citrus Bliss Hånd Lotion, efterfulgt af Fodskrub og Fod Massage samt sluttes af med en ekstra AROMATOUCH® Hånd-Massage med Eucalyptus olie.
Normal pris kr. 950,- Spar 250,-kr. NU Tilbudspris kr. 700,-

Telefon Konsultation

 
250,00

Har du ikke mulighed for at komme til fysisk konsultation, så laver Aroma Shaman Flora June; en holistisk samtale med dig og vil "tune" ind på hvilken terapeutiske olier du har brug for samt forklare dig om deres følelsesmæssige egenskaber og du selv kan se hvor fra dine evt. "skavanker" kommer fra og hvad det betyder meta fysisk.

Info om doTERRAs naturlige olier "Hus Apoteket"

 
0,00

Informationsmøde om naturlige olier uden bivirkninger og hør om deres velgørende effekt. Lær hvordan du kan bruge æteriske olier i dagligdagen
Har eller nogen af dine kære evt. sygdomme eller skavanker; taler vi om hvilken Æterisk Olie der har den bedste virkning og hvordan og hvor den bruges for at optages bedst.
doTERRA olierne er er lavet af ekstrakter fra blomster, blade, bark, rødder, mv. og udvundet med respekt for natur, miljø og mennesker.
Du får olier / produkter i hænderne samt får udleveret materiale til egne noter m.m.
Underviser: doTERRA Wellnesskonsulent
AromaTerapeut June Hørslev Dijkhuizen

Wellness & Bodycare hjemme-behandling "HomeEvent"

 
200,00

Kære du, der vil lægge hus til home-event: "Vær god ved dig selv og dine"

Jeg kommer gerne hjem til dig/Jer, et par timer, og laver FaceLifting og Håndmassage med DoTerra´s fantastiske produkter. Nogle gange er aftnen inkl. Workshops hvor man fx laver sunde drikke, creme, tandpasta, hårspray eller lign.

Du invitere blot 4 – 5 pers. Så kommer jeg med en massage briks og fortæller om Aroma-oliernes mange anvendelse muligheder, og mens I hygger Jer med en kop kaffe/te samt prøver produkterne, kan I denne aften prøve:

Ansigtsmassage til kr. 75,- og/ eller Håndmassage til 50,- kr.

Hvis du har lyst til at være vært eller kender nogle der vil, er I mere end velkomne til at kontakte mig enten her, på fb eller lad os sammen finde en dato pr. tlf.
Værtinden får en gratis ”vær god ved dig selv”Behandling / et GAVEKORT til Natural Wellness by Flora June.

HUSK! at skrive din adresse og telefon nr. når du bestiller tid i onlinekalenderen, tak
Mvh June tlf. 20 41 59 70

Kørsel

 
100,00

Kørsel til og/eller fra Hjemmebehandling (max ca. 30km)

Kørsel

 
200,00

Kørsel til og/eller fra hjemme-behandling (ca. 50km)

Natural Hoved, Hånd og Fod Massage Kursus (EnDagsKursus)

 
1250,00

På dette kursus lære du teknikkerne til samt øver dig i at; give en Vidunderlig Massage af Hovedbunden, 2 forskellige massageteknikker til Hænderne og 2 massage metoder til Fødderne.
Der udskrives diplom når du har gennemgået kurset og du kan nu behandle/give folk massage i hovedbunden og på deres hænder og fødder, samt bruge teknikkerne, fra dette kursus, i forbindelse med andre behandlingsformer.

Natural Lifting (Japansk Lifting) - 1 dags GrundKursus (del 1 af 2)

 
1250,00

Du undervises i teknikkerne i at kunne give Luksus-AnsigtsTerapi (Japansk Lifting); en anti-aging behandling der kombinerer Masker, Ansigts-Zoneterapi og Massage som stimulere både Sanser, Organer samt Skønhed.
Kurset er et grundkursus (det første af 2 endagskurser)dvs. du på dette får udleveret et hæfte med teknikkerne + du modtager en behandling, du ser hvordan man giver en behandling og du giver en til en medkursist, derefter bør du øve dig på andre folk, indtil du deltager på kursus nr. 2 i Natural Lifting. Det er først på del 2 at du får et diplom på at du kan udføre Natural Lifting (Japansk Lifting)Behandlinger. (Bemærk du skal også lære teknikkerne fra Hoved-hånd og fod Massage Kurset, for at kunne deltage og afslutte 2del af Natural Liftings kurset).

Natural Face Lifting del 2/2 (EnDagsKursus)

 
1000,00

Kurset er for dig der har været på Grundkurset i Japansk Lifting/naturlig Face Lifting og Kurset i Hoved, Hånd og Fod Massage.
Du har nu i ca. 1 måned øvet dig på zonepunkter & massageteknikkerne fra de to ovenstående kurser, så NU kan de sidste brikker i pudselspillet lægges; med en samling af de sidste øvelser samt gennemgang af teknikkerne til denne naturlige og dejlige behandlingsform. Du får en behandling og giver en fuld behandling. Der udskrives diplom når dette kursus er bestået og du kan nu give folk Wellness behandlinger med Ansigtszoneterapi og Japansk Lifting

Chikita Aroma Massage Kursus "Cellesymfoni" (inkl. olie startpakke)

 
2300,00

LÆR AT GIVE AROMATERAPI - "FEEL GOOD" CHIKITSA MASSAGE
Heldags Kursus inkl. Hæfte med 10 massage protekoller
Certifikat og Startpakke med æteriske olier. Pris kr. 2300,-
NB! Før du tilmelder/betaler online for dette AromaMassageKursus, her på siden, så RING til June på 20 41 59 70 og hørt om evt. tilbud og fordele :)
Du lærer hvordan du efter en personlig samtale med din klient (en Wellnesskonsultation) kan vælge en holistisk massage protokol, der passer til din klients velbefindende. De æteriske olier, der bruges i den blide massage, er nøje udvalgte; Enten ud fra en scanning med iTOVi maskinen ELLER der vælges en af de 12 cellesymfoni protokoller; der kan bruges i forbindelse med en eventuel diagnose, man har fået fra sin læge. Derefter arbejder du/aroma-terapeuten med disse systemer:
- Grundlæggende Wellnessmassage protokol
- Fordøjelses massage protokol
- Kardiovaskulær massage protokol
- Nervesystem - Hormonbalance
- Immunforsvar massage protokol
- Betændelsestilstande i kroppen
- Lymfe massage protokol
- Maxim massage protokol
- Neorologisk massage protokol
- Vejrtrækningssystem protokol
- Basis for børn massage protokol
Du får en behandling samt manual og certificering & du giver en behandling til en medkursist under vejledning af aromaterapeut June Hørslev Dijkhuizen

Mini Aroma Kursus

 
395,00

Naturens planter og urter rummer masser af livskraft og healing, som vi kan gøre brug af. Det er en gave, at få kendskab til naturens skattekammer og lære at benytte naturmedicin i sin hverdag.

Jeg har i mange år benyttet mig af planternes og urters helbredende egenskaber, både via urteafkog, urteudtræk, røgelse og æteriske olier. Det er en hel naturlig del af min livsstil og mit shamanistiske virke og som Natural Wellness & Holistisk Bodycare Behandler og Underviser, så det er kommet mange, både mennesker og dyr, til gode gennem tiden.
Når man arbejder med planter og urter, så er det afgørende at de har levet et sundt liv, uden kemi, i ren jord og nærende omgivelser. Ligeledes er det væsentligt hvordan, og på hvilket tidspunkt, at planterne høstes samt hvordan de forarbejdes. Kvaliteten er altafgørende for om det endelige resultat kan bibeholde plantens livskraft, energi og potens. De æteriske olier fra dōTERRA er de reneste terapeutiske på markedet. Og derfor er de noget ganske særligt.

Så kom glad på Mini Aroma Kursus og hør HVORFOR disse olier er så potente og HVORDAN du kan bruge dem i din hverdag til at skabe sundhed, trivsel og velvære - for dig selv, din familie og venner.
dōTERRA betyder i øvrigt Jordens Gaver på latin.

Viden om planternes medicin, og hvad de gør ved os, bygger både på folklore og moderne videnskab.
For nogle af jer kan det også være relevant, at få indblik i hvordan olierne vil kunne bruges i jeres praksis med klienter. Olierne hjælper nemlig med at forstærke og understøtte den pågældende behandling.

ARRANGEMENTET BESTÅR AF FEM DELE:
~ En introduktion til dōTERRAs æteriske olier. Du vil få mulighed for at dufte, mærke og afprøve nogle af olierne, samt høre om hvordan du kan bruge dem i din hverdag til at skabe mere sundhed og trivsel, få en bedre søvn, få mere jordforbindelse, blive afstresset og skabe harmoni i dit hjem. Olierne kan også bruges til at understøtte vores personlige udvikling og spirituelle arbejde eller fx til rengøring.
~ Du får en personlig iTOVi Scanning.
~ I workshoppen guider, Aroma Shaman Flora June, dig bl.a. gennem en Chakra Balancering og Theta Meditation, hvor du vil mærke planteolierne på et endnu dybere plan, ligesom du får mulighed for en visualisering, der kan manifester dine ønsker.
~ Du lærer en teknik til hvordan din krop præcis fortæller dig hvad du har brug for, fx hvilken æterisk olie og hvor meget.
~ Kurset afsluttes med Make & Take. Her laver du din egen personlige Aroma-Blanding (1stk pr deltager er inkl. i kursus-prisen) som du får med hjem. Der er mulighed for at tilkøbe flere.

Find os på Messe

 

I år 2022 finder du Flora June´s Natural Wellness & Holistisk Bodycare på disse ~Helse Messer og *Sommermarkeder:
^Fladså hallen i Mogenstrup sidste weekend i marts
^Alternative Messe i Rødvig på Stevens d. 7 & 8 maj
*Kragenæsmarked d. 25/5 - 29/5
*Nakskov marked d. 3/6 - 5/6
*Rødbyhavn Marked d. 24/6-26/6
*Søllested Marked d. 1/7-3/7
*Kragenæs Marked d. 7/7-17/10
*Kramlise Marked d. 22/7- 24/7
*Nakskov Marked d. 29/7- 31/7
*Rødbyhavn d. 12/8-14/8
*Krop & Sjæl Kastelev 4760 Vordingborg d. 27/8 - 28/8
^Energien i centrum Horsens d. 3/9-4/9
*Holeby Marked (bag gl. skole) d. 9/9-11/9
^Alternativ messe i Maribo hallerne d. 8/10-9/10
^Energien i centrum DGIhuset i Vordingborg d. 29/10- 30/10
^Julemesse i Sakskøbing d.19/11- 20/11
🌸 Vi ses 🌸 Her kan du fx prøve en Gratis iTOVi scanning eller AromaHåndmassage fra 50kr. og FloraJune´s FaceLift til kun 100kr. og selvfølgelig har vi en masse gode tilbud på æteriske olier og GAVEKORT; med store besparelser på FloraJune´s Natural Wellness & Holistiske Bodycare Kurser og/eller Behandlinger.

Find os på Messe

 

I år 2022 finder du Flora June´s Natural Wellness & Holistisk Bodycare på disse ~Helse Messer og *Sommermarkeder:
^Fladså hallen i Mogenstrup sidste weekend i marts
^Alternative Messe i Rødvig på Stevens d. 7 & 8 maj
*Kragenæsmarked d. 25/5 - 29/5
*Nakskov marked d. 3/6 - 5/6
*Rødbyhavn Marked d. 24/6-26/6
*Søllested Marked d. 1/7-3/7
*Kragenæs Marked d. 7/7-17/10
*Kramlise Marked d. 22/7- 24/7
*Nakskov Marked d. 29/7- 31/7
*Rødbyhavn d. 12/8-14/8
*Krop & Sjæl Kastelev 4760 Vordingborg d. 27/8 - 28/8
^Energien i centrum Horsens d. 3/9-4/9
*Holeby Marked (bag gl. skole) d. 9/9-11/9
^Alternativ messe i Maribo hallerne d. 8/10-9/10
^Energien i centrum DGIhuset i Vordingborg d. 29/10- 30/10
^Julemesse i Sakskøbing d.19/11- 20/11
🌸 Vi ses 🌸 Her kan du fx prøve en Gratis iTOVi scanning eller AromaHåndmassage fra 50kr. og FloraJune´s FaceLift til kun 100kr. og selvfølgelig har vi en masse gode tilbud på æteriske olier og GAVEKORT; med store besparelser på FloraJune´s Natural Wellness & Holistiske Bodycare Kurser og/eller Behandlinger.

4. Aromaterapi modul - Følelsesmæssig Sundhed

 
50,00

Lær hvordan du kan bruge Æteriske OlierDoterras Aromaterapiolier er rene olier udvundet af planter, blomster, bark, rødder mv. Olierne har en høj frekvent energi, som hjælper dine celler til at holde sig sunde og raske..
I løbet af de 12 moduler, kommer du igennem et komplet uddannelsesprogram. Fra de aromatiske oliers oprindelse, til hvordan olierne kan bruges i hverdagen, til glæde for dig, venner og familie.
Modul 4 Følelsemæssig sundhed - Du får olier / produkter i hænderne samt får udleveret materiale til egne noter m.m.
Underviser: Wellnesskonsulent& AromaTerapeut florajune.dk
v/ June Hørslev Dijkhuizen
Pris kr. 50,- inkl. Kaffe/te og lidt "mundgodt" diverse smagsprøver m.m.

5. AromaTerapi - Sundt miljø i hjemmet og i kroppen

 
50,00

Få mere viden om naturens medicin / Lær at bruge æteriske olier
Modul 5 Sundt miljø i hjemmet og i kroppen
Vil du bruge rengøringsmidler som skåner miljøet?, så er der masser af muligheder med doTERRAs miljøvenlige produkter.
Lad dit rengøringsvand dufte af appelsin og samtidigt fjerne uønskede bakterier. Fjern mørke belægninger i badeværelset med OnGuard
Kom og lad dig inspirere! Du får olier / produkter i hænderne samt får udleveret materiale til egne noter m.m. Underviser: Wellnesskonsulenter & AromaTerapeut: florajune.dk v/ June Hørslev Dijkhuizen
Pris kr. 50,- inkl. Kaffe/te og lidt "mundgodt" og smagsprøver

6. AromaTerapi - Kroppens systemer og mysterier

 
50,00

Dine muligheder for at lære mere om æteriske olier - et modul opbygget uddannelsesprogram 1 - 12
Dette Modul nr. 6 er om: Kroppens systemer og mysterier - Du får olier / produkter i hænderne samt får udleveret materiale til egne noter m.m.
Underviser: Wellnesskonsulent & AromaTerapeuat florajune.dk v/ June Hørslev Dijkhuizen
Pris kr. 50,- til Kaffe/te og lidt "mundgodt" diverse smagsprøver m.m.

7. AromaTerapi modul - AromaTouch teknik

 
50,00

Dine muligheder for at lære mere om æteriske olier - et modul opbygget uddannelsesprogram 1 - 12 Modul 7 AromaTouch teknik. Du får olier / produkter i hænderne samt får udleveret materiale til egne noter m.m.
• • •
DōTERRA´s Terapeutiske essentielle olier
Rene æteriske olier har mange positive virkninger for vores fysiske og psykiske velbefindende, idet de støtter kroppens selvhelbredende kræfter. Du kan høre mere om hvordan man kan benytte disse olier til at tage vare på dit eget og din families velbefindende. Æteriske olier kan benyttes til voksne, børn og kæledyr. Få et par timers spændende og oplysende informationer om
- Forbedring af immunforsvaret
- Rensning af luft og vand
- Lettelse af betændelsestilstande i kroppen
- Smertelindring af muskler, knogler og led
- Forbedring af nattesøvn
- Afbalancering af hormonsystemet (bl. a. ved overgangsalder)
- Lettelse af hovedpine og migræne.
Rene æteriske olier af terapeutisk standard giver velvære og har ydermere betydelige fysiologiske og psykologiske virkninger. Nogle essentielle olier kan bane vej for kroppen egen opbyggelse af immunforsvar, sunde celler, forebyggelse af betændelsestilstande, og lindring i akutte situationer.
Hver enkelt essentielle olie af høj kvalitet, vil øjeblikkeligt enten stimulere, afspænde eller opløfte sindet. Duftsansen aktiverer det limbiske system, som er direkte forbundet med de dele af hjernen, der kontrollerer puls, blodtryk, åndedræt, hukommelse, stress niveau og hormonbalance.
Tag gerne en ven med og husk at tilmelde dig og del gerne begivenheden. Vi ses :) Underviser: Wellnesskonsulent & AromaTerapeuat florajune.dk v/ June Hørslev Dijkhuizen pris kr. 50,- til Kaffe/te og lidt "mundgodt" diverse smagsprøver m.m.

8. Aromaterapi modul - Videnskaben bag oliernes kemi

 
50,00

Dine muligheder for at lære mere om æteriske olier - et modul opbygget uddannelsesprogram 1 - 12 Modul 8 Videnskaben bag oliernes kemi - Lær mere om æteriske olier - Top, Mellem og Bundnoter m.m. Du får olier / produkter i hænderne samt får udleveret materiale til egne noter.
HVORFOR ESSENTIAL OLIER
1. Æteriske olier er anti-svampe, antivirale, anti-mikrobielle, anti-parasitiske, anti-infektiøse og antiseptiske. De kan bekæmpe smitsomme sygdomme ved at dræbe virus, bakterier eller andre patogener. Nogle olier har vist sig at ødelægge alle testede vira og bakterier.
2. Æteriske olier kan virke på både dit sind og din krop. Deres aromaer kan stimulere både psykisk og fysisk, såvel som beroligende og beroligende. Inhalationsaromaer er ekstremt kraftfulde. Aromatiske stimuli i dit limbiske system forårsager frigivelse af neurotransmittere, herunder smertestillende encephalin, fornøjelsesproducerende endorfiner, afslappende serotonin og stimulerende noradrenalin.
3. Æteriske olier er nogle af de mest kraftfulde kendte antioxidanter. (Bestemmes af en ORAC udviklet af Tuft University).
4. Æteriske olier er i stand til at trænge ind i din cellemembran, da de er lipidopløselige. Æteriske olier kan påvirke alle celler i kroppen inden for 20 minutter og metaboliseres derefter som andre næringsstoffer. Et antibiotikum kan ikke trænge ind i din cellevæg.
5. Æteriske olier afgifter dine celler og dit blod.
6. Væsentlig rense luften ved at fjerne lugt fra madlavning, dyr, skimmel, bakterier og andre kilder.
7. Æteriske olier er små nok til at trænge ind i hvert væv i din hud.
8. Ifølge forskere ved Wien Universitet stimulerer æteriske olier blodgennemstrømningen, hvilket øger dit næringsstof og iltforsyningen.
9. Æteriske olier kan indgives på to måder, enten topisk eller gennem aromaterapi og i terapeutisk kvalitet kan æteriske olier indtages i visse tilfælde. Når de anvendes topisk og indåndes, absorberes æteriske olier straks ind i din blodstrøm. Olier, der anvendes aromatisk, behøver ikke at gå gennem dit fordøjelsessystem, så de arbejder straks i din krop.
10. De æteriske oliers mangfoldighed gør dem ret billigt at bruge: En flaske går langt og kan bruges til mange forskellige lidelser. Lavendelolie hjælper for eksempel med afslapning, søvn, insektbid, eksem og forbrændinger.
Pris kr. 100,- inkl. Kaffe/te og lidt "mundgodt" og smagsprøver + du laver din egen duft, til at tage med hjem

9. Aromaterapi til Børn & Spædbørn

 
50,00

Dine muligheder for at lære mere om æteriske olier - et modul opbygget uddannelsesprogram 1 - 12 Modul 9 Aromaterapi til Børn og Spædbørn
Du får olier / produkter i hænderne samt får udleveret materiale til egne noter.
Underviser: Wellnesskonsulent & AromaTerapeuat florajune.dk
v/ June Hørslev Dijkhuizen
Kursus-pris kr. 50,- inkl. Kaffe/te og lidt "mundgodt" samt diverse smagsprøver.

10. Aromaterapi på dyr

 
50,00

Dine muligheder for at lære mere om æteriske olier - et modul opbygget uddannelsesprogram 1 - 12 Modul 10 Aromaterapi på hunde, katte, heste m.m.
Du får olier / produkter i hænderne samt får udleveret materiale til egne noter.
Underviser: Wellnesskonsulent & AromaShaman florajune.dk
v/ June Hørslev Dijkhuizen
Kursuspris:kr. 50,- inkl. Kaffe/te og lidt "mundgodt" samt diverse smagsprøver.

11. Aromaterapi - Chakra Healing og Meditation

 
50,00

Dine muligheder for at lære mere om æteriske olier - et modul opbygget uddannelsesprogram 1 - 12 . Modul 11 Chakrahealing og Meditation med æteriske olier. Du får olier / produkter i hænderne samt får udleveret materiale til egne noter m.m. Underviser: Wellnesskonsulent & AromaTerapeuat og ThetaHealer
June Hørslev Dijkhuizen florajune.dk
Sted: Se mulighederne i kalenderen
Entré kr. 50,- inkl. Kaffe/te og lidt "mundgodt" diverse smagsprøver m.m.

12. Wellness konsultation * Introduktion af olier * iTOVi

 
50,00

Gratis iTOVi scanning (normal pris kr. 300,-)
Introduktion af æteriske olier
Wellness konsultation

Kom til informationsmøde om naturlige olier uden bivirkninger og hør om deres velgørende effekt.
doTERRA olierne er er lavet af ekstrakter fra blomster, blade, bark, rødder, mv. og udvundet med respekt for natur, miljø og mennesker.
Du får olier / produkter i hænderne samt får udleveret materiale til egne noter m.m.

Underviser: Wellnesskonsulent & AromaTerapeuat florajune.dk v/ June Hørslev Dijkhuizen

Pris kr. 50,- til Kaffe/te og lidt "mundgodt" diverse smagsprøver m.m.

Tilmelding her, på fb, pr. sms 20 41 59 70
eller mail: florajune@gmail.com

Make & Take ♦ Workshop

 
175,00

Workshop hvor man kommer og får opskrifter og materialer til at lave sin egen Aroma Roll On´s og/ eller naturlige creme osv.

Pris pr. enhed der laves er 175,-kr. max. 5 pr. person
(Er du medlem af Happy Living doTERRA Team er prisen pr. enhed 125,-kr.)

Making blends in rollerballs is very easy! I want to share with you a quick reference guide when making blends for kids and babies.
When using a 10 ml rollerball, you can add this many drops total of essential oil: 1-3 drops of essential oil for babies 0-12 months, 3-8 drops for 1-5 years, and 8-15 drops for 6-11 years. Fill the rest of the rollerball with fractionated coconut oil.
For example, if I had a 1 year old and wanted to make a tummy blend, I would use 3 drops of digestzen, 3 drops of lemon essential oil then fill the rest of the rollerball with fractionated coconut oil. Push the rollerball top into the bottle and shake it up! Apply where needed.

i'm fabulous ♦ Workshop

 
175,00

This is the perfect workshop for women who want to uplevel the way they feel emotionally. Throughout this class, we'll be learning about:
The Science of Emotions and Essential Oils.
The Impact of Emotion.
How Emotions can hold us back.
Tools that help us live our highest purpose & our most authentic self.
This is a fun, interactive workshop which helps to address the common emotional blocks that women experience daily (For example: confidence, fear, anxiety, trust). This workshop is about promoting positive & fabulous emotions, which will help you be the best version of yourself.
In the workshop, we'll be creating an essential oil blend which is then yours to take home & to use with affirmations. The essential oils used in this workshop are doTERRA - Certified Pure Therapeutic Grade.
Price: €20 paypal me: florajune@gmail.com
Includes: You'll be provided with all tools & essential oils to create the blends which are yours to bring home.
Workshop starts promptly at 10. Please arrive at least 20 minutes early to register and get set up. Spaces limited to 20 participants
We reserve the right to cancel any training in the event of severe weather, illness, lack of attendance or unforeseen circumstance. If we need to cancel, a 100% refund of the workshop will be issued.

AFTEN-EVENT"vær god ved dig selv og dine"

 
50,00

Kære ven :) "Vær god ved dig selv og dine"

Jeg kommer gerne hjem til dig/Jer, et par timer, og laver FaceLifting og Håndmassage med DoTerra´s fantastiske produkter. Nogle gange er aftnen inkl. Workshops hvor man fx laver sunde drikke, creme, tandpasta, hårspray eller lign.

Du invitere blot 4 – 5 pers. Så kommer jeg med en massage briks og fortæller om Aroma-oliernes mange anvendelse muligheder, og mens I hygger Jer med en kop kaffe/te samt prøver produkterne, kan I denne aften prøve:

Ansigtsmassage til kr. 75,- og/ eller Håndmassage til 50,- kr.

Hvis du har lyst til at være vært eller kender nogle der vil, er I mere end velkomne til at kontakte mig enten her, på fb eller lad os sammen finde en dato pr. tlf.
Værtinden får en gratis ”vær god ved dig selv”Behandling / et GAVEKORT til Natural Wellness by Flora June.

HUSK! at skrive din adresse og telefon nr. når du bestiller tid i onlinekalenderen, tak
Mvh June tlf. 20 41 59 70

Mini Aroma Kursus

 
395,00

Naturens planter og urter rummer masser af livskraft og healing, som vi kan gøre brug af. Det er en gave, at få kendskab til naturens skattekammer og lære at benytte naturmedicin i sin hverdag.

Jeg har i mange år benyttet mig af planternes og urters helbredende egenskaber, både via urteafkog, urteudtræk, røgelse og æteriske olier. Det er en hel naturlig del af min livsstil og mit shamanistiske virke og som Natural Wellness & Holistisk Bodycare Behandler og Underviser, så det er kommet mange, både mennesker og dyr, til gode gennem tiden.
Når man arbejder med planter og urter, så er det afgørende at de har levet et sundt liv, uden kemi, i ren jord og nærende omgivelser. Ligeledes er det væsentligt hvordan, og på hvilket tidspunkt, at planterne høstes samt hvordan de forarbejdes. Kvaliteten er altafgørende for om det endelige resultat kan bibeholde plantens livskraft, energi og potens. De æteriske olier fra dōTERRA er de reneste terapeutiske på markedet. Og derfor er de noget ganske særligt.

Så kom glad på Mini Aroma Kursus og hør HVORFOR disse olier er så potente og HVORDAN du kan bruge dem i din hverdag til at skabe sundhed, trivsel og velvære - for dig selv, din familie og venner.
dōTERRA betyder i øvrigt Jordens Gaver på latin.

Viden om planternes medicin, og hvad de gør ved os, bygger både på folklore og moderne videnskab.
For nogle af jer kan det også være relevant, at få indblik i hvordan olierne vil kunne bruges i jeres praksis med klienter. Olierne hjælper nemlig med at forstærke og understøtte den pågældende behandling.

ARRANGEMENTET BESTÅR AF FEM DELE:
~ En introduktion til dōTERRAs æteriske olier. Du vil få mulighed for at dufte, mærke og afprøve nogle af olierne, samt høre om hvordan du kan bruge dem i din hverdag til at skabe mere sundhed og trivsel, få en bedre søvn, få mere jordforbindelse, blive afstresset og skabe harmoni i dit hjem. Olierne kan også bruges til at understøtte vores personlige udvikling og spirituelle arbejde eller fx til rengøring.
~ Du får en personlig iTOVi Scanning.
~ I workshoppen guider, Aroma Shaman Flora June, dig bl.a. gennem en Chakra Balancering og Theta Meditation, hvor du vil mærke planteolierne på et endnu dybere plan, ligesom du får mulighed for en visualisering, der kan manifester dine ønsker.
~ Du lærer en teknik til hvordan din krop præcis fortæller dig hvad du har brug for, fx hvilken æterisk olie og hvor meget.
~ Kurset afsluttes med Make & Take. Her laver du din egen personlige Aroma-Blanding (1stk pr deltager er inkl. i kursus-prisen) som du får med hjem. Der er mulighed for at tilkøbe flere.

Find os på Messe

 

I år 2022 finder du Flora June´s Natural Wellness & Holistisk Bodycare på disse ~Helse Messer og *Sommermarkeder:
^Fladså hallen i Mogenstrup sidste weekend i marts
^Alternative Messe i Rødvig på Stevens d. 7 & 8 maj
*Kragenæsmarked d. 25/5 - 29/5
*Nakskov marked d. 3/6 - 5/6
*Rødbyhavn Marked d. 24/6-26/6
*Søllested Marked d. 1/7-3/7
*Kragenæs Marked d. 7/7-17/10
*Kramlise Marked d. 22/7- 24/7
*Nakskov Marked d. 29/7- 31/7
*Rødbyhavn d. 12/8-14/8
*Krop & Sjæl Kastelev 4760 Vordingborg d. 27/8 - 28/8
^Energien i centrum Horsens d. 3/9-4/9
*Holeby Marked (bag gl. skole) d. 9/9-11/9
^Alternativ messe i Maribo hallerne d. 8/10-9/10
^Energien i centrum DGIhuset i Vordingborg d. 29/10- 30/10
^Julemesse i Sakskøbing d.19/11- 20/11
🌸 Vi ses 🌸 Her kan du fx prøve en Gratis iTOVi scanning eller AromaHåndmassage fra 50kr. og FloraJune´s FaceLift til kun 100kr. og selvfølgelig har vi en masse gode tilbud på æteriske olier og GAVEKORT; med store besparelser på FloraJune´s Natural Wellness & Holistiske Bodycare Kurser og/eller Behandlinger.

Vælg medarbejder

Trin

Vælg tidspunkt

Trin

Indtast kontaktoplysninger

Trin

Bekræft aftale

Trin

Betaling(Ikke muligt for valgt service)

Trin

Online booking system leveret af